RETUR OG OMBYNING

RETUR & OMBYTNING

FARTØJ tager imod returvarer senest 14 dage efter varen oprindeligt er modtaget hos kunden. Returvarer skal fremstå i ny og ubrugt stand ved modtagelse. Bemærk venligst, at returbeløbet kun kan tilbageføres til den konto, hvorfra varen er købt. Returbeløbet vil blive overført i løbet af to-tre hverdage.

 

RETUR VIA WEBSHOP

Du er velkommen til at returnere dit køb indenfor 14 dage efter modtagelse. Du gør dette ved at lave en DAO forsendelse til vores adresse.

 

FARTØJ

Valbygårdsvej 20 

2500 Valby, DK

info@fartoej.com

+45 25638449

 

Køb af returlabel koster omkring 47 kr. alt afhængigt af vægten på din pakke og kunden betaler returnering. 

Køb returlabel her https://pakke.dao.as.

OMBYTNING:

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller farve, så betaler FARTØJ for levering af den nye vare.

Send pakken retur med et returneringsformular, hvorpå du angiver den returnerede vare samt hvad du ønsker at bytte til.  

EKSEMPEL:

Returneret vare:

Design: Langærmet skjorte

Farve: Gråblå

Størrelse: 3 

Byttes til:

Design: Langærmet skjorte

Farve: Gråblå

Størrelse: 2

Vedrørende webshop returneringer

Varer som er beskadigede eller ændret på synlig vis accepteres ikke, og vil blive sendt tilbage for egen regning. Returvarer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og vi anbefaler derfor at du gemmer en eventuel postkvittering samt track and trace-nummer. Bemærk, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og du er også ansvarlig for at pakken kommer forsvarligt frem til vores lager ved en eventuel retur.

Så snart vi har modtaget og accepteret en returvare, vil beløbet blive krediteret til det kort, der oprindeligt blev brugt til købet.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 arbejdsdage før en kreditering er synlig på din konto.
Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå størrelse og pasform. Du må derfor gerne prøve varen på samme måde, som du ville prøve den i en fysisk forretning, men du må ikke tage den i brug eller fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi efterfølgende ikke kan sælge den til fuld pris, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

FORTRYDELSESRET

Privatpersoner har ret til at fortryde en købsaftale uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse.

Delvis fortrydelse
Som udgangspunkt gælder fortrydelsesretten kun, hvis hele købet fortrydes. Vi tilbyder dog, at du kan fortryde dit køb delvist: fx hvis du har købt en skjorte og et par bukser, men kun ønsker at beholde halstørklædet. Fremgangsmåden og betingelserne for delvis fortrydelse er de samme som ved fuld fortrydelse.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder dit køb ved at give os besked via e-mail eller telefon, hvor du oplyser, at du fortryder købet:

E-mail: info@fartoej.com

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den. Fortrydelsesformularen bliver sendt til dig sammen med ordrebekræftelsen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. I din besked til os skal du gøre det klart, at du ønsker at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Du kan også vælge at bruge vores formular til formålet, og sende den til os. Fortrydelsesformularen kan kopieres direkte fra denne side til vores e-mail.

Fortrydelsesformular:

Til 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Ordrenummer:

Bestilt den (indsæt dato) / modtaget den (indsæt dato),

Forbrugerens navn

Forbrugerens adresse

Dato

Kontakt venligst kundeservice på info@fartoej.com, hvis du har spørgsmål vedrørende en levering eller retur. Vi er der til at hjælpe fra mandag – fredag mellem kl. 10 -16, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål. Vi bestræber os på at vende tilbage så hurtigt muligt, gerne indenfor 24 timer.